CHP’DEN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

Cumhuriyet Halk Partisi İl teşkilatı tarafından, İl ve İlçe Teşkilatlarından oluşan kalabalık bir Partilinin katıldığı iftar programı gerçekleştirildi.

SİYASET 4.08.2013 15:07:24 0
CHP’DEN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan İl Başkanı Bayram Karadağ,  “Öncelikle davetimizi kabul ederek iftar yemeğimize katılan partide daha önce görev yapmış büyüklerim ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum.Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin temel taşıdır.Cumhuriyetin partisidir.Bu yüzden bu partiye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır.Bu yüzden ki artık partide ki kırgınlığı, küslüğü geride bırakmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi önümüz de bir yerel seçim takvimi var. Biz bu seçim için hazırlıklarımıza başlamış bulunuyoruz. Bu nedenle de partimizde daha önce görev yapmış büyüklerimiz ve şu anda görev yapan arkadaşlarımızı bir araya getirmek ve birlik beraberliğimizi pekiştirmek amacındayız” dedi.

Yakın bir zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez ve İlçe aday aday adaylarının birer birer ortaya çıkacağını belirten İl Başkanı Bayram Karadağ,  “Bu yönde de partiye büyük teveccüh var.Cumhuriyet Halk Partisi iktidara giden yolda büyük önem taşıyan yerel seçimlerde merkez ve ilçelerde zaferler elde edecektir.Tüm partililerimizi bir kez daha birlik beraberlik içinde,bu seçimlere destek olmaya çağırıyorum” diye konuştu. 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °